McDonalds Bradford, Thornbury

 

 

This project involved the refurbishment of an existing McDonalds Restaurant to a new livery and design - Restaurant of the future. In order to keep disruption to a minimum, the restaurant was closed down and a programme of 24/7 continuous working carried out over six weeks. The works included:

·         New Side-by-Side including centre car park island and new verge works

·         Extension to existing Mansard roof

·         Removal of wall in store and make good

·         Installation of new internal doors and framework

·         Installation of new lighting

·         Amendments to internal drainage

·         Electrical/mechanical and data cabling works as required when forming the new layout

·         Construction of a new McCafe wall and OAT wall

·         Installation of new counter

·         Fitting new suspended ceiling in shop floor and kitchen

·         Installation of new counter ceiling raft and shop floor rafts

·         New wall and floor tiling

·         Installation of Whiterock to kitchen walls and crew toilets

·         Decoration

·         New graphics to the restaurant area

·         Installation of floor screens and tablet table

·         Installation of new kitchen equipment

·         Replacement of restaurant fixtures and fittings

·         Installation of a new counter and digital menu boards

·         Installation of CCTV

·         Installation of new sound system

·         Installation of new fire alarm

·         Installation of new external signage

·         Car park works

·         Hard and soft landscaping