McDonalds, Pontefract Racecourse Retail Park

 

This project involved the refurbishment of an existing McDonald’s restaurant to a new livery and design “Restaurant of the Future”. In order to keep disruption to a minimum, the restaurant was closed down and a programme of 24/7 continuous working carried out over six weeks. The works included:

  • Demolition to form new openings for extensions

  • Removal of existing block paviours and ground works to facilitate new slab at front and side of building

  • Installation of new steels for extension and posts for Metsec

  • Installation of new drainage

  • Construction of new Metsec walls for presenter booths, toilets and office wall

  • Construction of extension to freezer and new door opening for chiller

  • Extension to existing Mansard roof

  • Fit new internal glazed screens

  • Installation of new lighting

  • Refurbishment of existing toilets

  • Installation of new internal drainage

  • Electrical/mechanical/data cabling works as required when formatting the new layout

  • Construction of new McCafe wall

  • Fitting new suspended ceiling in crew room, lobby and kitchen

  • New wall and floor tiling

  • Decoration

  • New graphics to the restaurant area

  • Installation of new kitchen equipment

  • Replacement of restaurant fixtures and fittings

  • Removal of existing and installation of new ceiling grids

  • Installation of a new counter and digital menu boards

  • Removal of existing and installation of new internal signs

  • Installation of CCTV

  • Installation of new sound system

  • Installation of new external signage

  • Car park works