B&Q Southport

 

 

This project involved both internal and external refurbishment works to the existing B&Q store at Southport. Works included but were not exclusive to:

·        Decoration and new LED lighting to Entrance and exit lobby

·        Redecoration of sales floor and Reception

·        Redecoration of Managers Office & corridor

·        Redecoration of Cash Office and Training Room

·        Refurbishment of both staff and customer wc

·        Refurbishment of staff welfare facilities

·        Refurbishment of Garden Centre

·        Redecoration to external cladding

·        Redecoration of Store/Stock Area Offices and installation of LED lights

·        Refurbishment works in car park and external areas

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  •