Teesside Park, Next

 

This project comprised improvement works, and construction of an extension to the rear elevation, at an existing Next Store on the Teesside Shopping Park at Stockton on Tees. The works included:

 

·         Installation of ground beams and new drainage

·         New piled foundations

·         Construction of new external plant zone

·         Construction of structural steelwork / support frame

·         Creation of a lift pit

·         Creation of ground floor slab

·         Installation of new stairs

·         Installation of lifts

·         New rear personnel doors and windows

·         New roof coverings and upgrade of rainwater systems

·         New shop frontage comprising structural support, glazed units and new entrance doors.

·         Installation of Kingspan Karrier system

·         Installation of Brise Soliel to parapet

·         Installation of new paving, kerbs and edgings

·         Landscaping and fencing